Suunnistuskerho

 

Suunnistuskerhon kesäkausi käynnistyy 13.4. klo 14 Evolla Säkiän kesäkauden avajaisten yhteydessä.  Mukaan ovat tervetulleita uudet ja jo kokeneemmat suunnistuskerholaiset! Alle kouluikäiset voivat osallistua suunnistuskerhon toimintaan oman aikuisen kanssa. Harjoitukset soveltuvat hyvin n. 7-14 vuotiaille. 

Ilmoittaudu mukaan: Terhisr@gmail.com tai 0443203225

Harjoitukset jatkuvat erillisen kalenterin mukaisesti Keski Häme -kuntorastien sekä muiden lähiseudun iltarastien yhteydessä. Harjoituksiin tarvitset säänmukaiset, maastossa liikkumiseen soveltuvat vaatteet sekä Emit-kortin, jos sellainen on.

Pyrimme osallistumaan harjoituksiin yhdessä kerran viikossa ja tarkemmat aikataulut sovitaan viikottain osallistujaperheiden WhatsApp-ryhmässä. Harjoituksiin ja kisamatkoille sovitaan tarpeen mukaan kimppakyytejä. 

Kansallisten kilpailujen ilmoittautumisista jokainen huolehtii itse Irma-palvelussa, mutta seura maksaa lasten osallistumismaksut rastiviikkoja lukuunottamatta. 

Kisakalenteri IRMA:ssa

Suunnistuskerhon toiminta on Lammin Säkiän jäsenille tai jäseniksi liittyville vuonna 2019 ilmainen. Seura ei ole vakuuttanut osallistujia. Huolehdittehan siis lapsen riittävästä vakuutusturvasta! Kansallisiin kilpailuihin tarvitaan lapselle myös lisenssi (Hämeenlinnan seudun harjoituskilpailuihin, oravapolkukilpailuihin ja Lasten aluekuppiin voi osallistua myös ilman liiton kilpailulisenssiä). Lisenssin ja siihen liittyvän vakuutuksen voi lunastaa Suomisport-järjestelmän kautta. Lisenssin hinta on alle 14-vuotiaalta lapselta 8 euroa ja vakuutuksen hinta on 10 euroa.

Lisätietoa lisenssistä

Lisätietoa Sporttiturva-vakuutuksesta

Tietoa lisenssin hankkimisesta

Apua ja ohjeita saat Terhiltä tai Tarjalta. Ongelmatapauksessa voit olla yhteydessä myös suoraan Suunnistusliittoon sähköpostilla irma@suunnistusliitto.fi tai puhelimitse 046-5345482 (ark. 9-15).