Saamamme palaute

Tässä kilpailijoiden antamaa palautetta 2017

 

Hei. 2017 Evomultisportista hiukan. Riittävän haastavia rasteja ja hyvin nousumetrejä. Osa rasteista sijoitettu siten, että niille oli mahdollista saapua useammasta suunnasta. Tämä mahdollisti oikealla reitinvalinnalla sijoituksen paranemisen tai sitten ei :-), vaikka paineltiinkin vain harrastesarjassa. Hyppysimulaattori ja majan köysirastilla moni joutui odottamaan melko pitkääkin, kun joukkueita kasaantui rastille ja hyvitysaikaa ei taidettu laskea.

Mutta kaiken kaikkiaan monipuolinen ja hyviä rasteja sisältänyt tapahtuma. Kiitos järjestäjille.

Team Salalenkkeilijät

___________________________________________________________________

Hieno ja monipuolinen kisa! Kivaa yllätyksellisyyttä toi karttojen jakaminen kisan aikana ja vaihtelua se että pyöräilysuunnistuksen avulla tehtiin siirtymiä. Questit oli tosi hyviä, monipuolisia ja niitä oli paljon niinkuin olla pitää. Suunnistus oli vaikea, mutta onnistuttiin, jes! Ainut miinus on se että aika ja sisällön määrä ei ehkä korreloinut, meitä myöhästyneitä taisi olla paljon? Parempi fiilis jäisi jos kerkeiäisi ajassa läpi mutta eipä toi oma kuntokaan ollut lainkaan kohdallaan! Kiitos kuitenkin, tosi hyvä fiilis jäi! T. Mäkimimmit

___________________________________________________________________

Kiitoksia erinomaisesta kilpailusta jälleen kerran! Evo Multisport tarjosi taas rankan fyysisen haasteen ja oli jälleen suunnistuksellisesti keskimääräistä suomalaista seikkailukisaa selvähkösti haastavampi.

Melonta on aina hyvä, kun siinä on hieman seikkailullista ekstrahaastetta - joissakin kisoissa on päässyt melomaan mukavasti virtaavissa koskissa, joskus pujottelemaan erämaisissa joissa. Nyt seikkailullisen elementin tarjosivat Vesijärven aallot, joiden takia pääsi vähän tekemään töitäkin.

Questit olivat myös jälleen hauskoja - plussat erityisesti Lahen betoniin kiipeämisestä - eipä tuonne useasti pääse huoltokuilua pitkin kiipeämään. Mäkihyppysimulaatio myös hauska lisä :)

Jos jostakin pitää negatiivista palautetta antaa, niin jonottamisesta slackline-questiin. Meidän sijoituksilla tämä nyt ei suuresti haittaa, mutta kyseessähän on kuitenkin myös kilpailu. Siksi on vähän ikävää, jos erot kasvavat tai kaventuvat vähän sen mukaan, kenellä sattuu käymään tuuri jonon pituuden kanssa.

Evo Multisport pystyy erottumaan monista muista kilpailuista erityisesti tuon haastavamman suunnistuksen kautta, mutta myös reitin suunnittelu on jokaisella kerralla onnistunut hyvin ja maastoa on hyödynnetty monipuolisesti seikkailukisoille oikeanlaisella tavalla (tällä kerralla hyvänä esimerkkinä vaikka nuo suolle viedyt suunnistusrastit).

Arvosana kokonaisuudessaan: erinomainen.

____________________________________________________________________

Meni evo multisport kotinurkilla kokonaan ohi kun ei tiedotus tavoittanut. Multisport.fi sivuilla kun sitä ei ole kilpailut-listassa lainkaan. Googlen kautta löytyy linkki johonkin tiedotteeseen multisportin sivuilla mutta kun kisa ei ole kiöpailulistassa ei sitä löydä kuin tuurilla.
Harmitti kyllä kun maastopyörälenkillä huomasin että ei perhana, täällähän on kisat!
Voisiko tiedottamista jotenkin tehostaa aina paikallisesti ja laittaa nyt edes sinne multisport.fi kisalistalle..
Eero Hollolasta

 

Tässä kilpailijoiden antamaa palautetta 2015 mitään sensuroimatta

Lyhyestä virsi kaunis, kiitos hyvin järjestetystä tapahtumasta! Tulosten saamisen kannalta on erinomaista, että tehtävistä ei jaeta erityisiä pisteitä tai vastaavia vaan emit-leimaus antaa loppuajan joka kertoo sijoituksen. Vähentää varmasti myös järjestäjien taakkaa tulosten julkaisemisessa. Tehtävät olivat hyviä ja mielestäni niitä oli sopivasti. Jatkoa ajatellen sääntöjä voisi muuttaa suoraviivaisemmiksi ainakin kuntosarjan osalta siten, että "turhia" sääntöjä ei olisi. Nythän pientä harmautta aiheutti eräällä rastilla se, että osalla oli rastille mennessä pyörät mukana mutta suurin osa jätti pyörät tien varteen vaikka säännöistä voisi tulkita, että ne pitää olla mukana. Tärkeää olisi, että vain "tärkeät" säännöt olisivat sääntöinä ja että niitä jollain tasolla myös valvottaisiin. Nyt sääntöjä ja niistä annettavia sakkoja on sen verran, ettei niiden todelliseen valvontaan ole mitään mahdollisuuksia. Myös joukkueiden pitäisi muistaa, että kuntosarjan multisport on kilpailunomainen tapahtuma eikä varsinainen säännöillä tarkasti rajattu kilpaurheilulaji. Täten ajatuksissa pitää kirkkaimpana olla se, ettei omaa etua haeta vähäiselläkään, tapahtuman henkeen kuulumattomalla toiminnalla.

Kiitokset järjestäjille mukavan ja leppoisan tapahtuman järjestämisestä. Toivottavasti jaksatte järjestää tapahtuman myös tulevaisuudessa!

Seikkailu oli aika paljon pyöräpainotteinen, mutta se ei ole huono asia. Reitinvalintoja sai tehdä ja sehän on aina hyvä. Jos nyt jotain korjattavaa keksii, niin suunnistus olisi voinut olla pidempi, nyt se oli vähän turhan lyhyt sprinttityyppinen täräys. Samoin voisi ohjeisiin ehkä laittaa, että pyöräilyosuudella rasteja haettaessa ei pyörän tarvitse välttämättä olla mukana. Tällöin rasti voisi olla jonkin matkaa metsän puolella eikä pyörää tarvitsisi kantaa rastille asti. Tehtävärastit olivat hyviä ja mukavia suorittaa.

Kiitos mukavasta ja monipuolisesta kisasta! Evolla on upeat puitteet tämäntyyppisille tapahtumille.

Reitti oli onnistunut, erityisesti melontaosuus uimapatjapätkineen jätti mukavia muistoja vaikka se ei omalla joukkueella vahva laji olekaan. Vesistöosuuksia oli ehkä kokonaisuutena jo vähän liikaa, mutta onneksi kelit oli kohdallaan. Suunnistuspätkä voisi olla pidempi ja juostavampi, nyt ehkä kaikkine kivikkoineen ja kikkailuineen liian paha vähemmän suunnistaneille. Alkuhässäkästä risuja ohjeistuksen antamisesta; kuuluttajalla meni kuvaussuuntien selitys väärin päin mikä aiheutti monelle ylimääräistä ihmettelyä. Pyöräily oli melko OK, joskin teknisesti ja fyysisesti kovin helppo (maaston ehdoilla tietysti mennään). Quest-osuudet olivat sopivia. Kisan perusidea ja sarjajako toimivat hyvin, järjestäjillä oli hyvä asenne ja kisassa mukavan rento fiilis. Tulemme varmasti toistekin!!!

 

Morot!
Kiitoksia lauantain häppeningeistä! Kisa oli hieno, radat mukavat, maastot ja maisemat upeet ja talkoolaiset hyväntuulisia! Muutamia kinkereitä kiertäneenä sanosin, notta huippuluokkaa!!!
Kiittää pazi), se lammilaine

="Kiitos kisasta! Järjestelyt oli mitoitettu yleisesti ottaen kohdalleen. Ja toimitsijat hyvän tuulisia. Oikeastaan ainoa ärsytyksen aihe oli tässä kisassa sama kuin lähes jokaisessa käymässä kisassa. Nimittäin alkuhässäkän ruuhka niillä valokuvilla. Oli niitä sentään neljä paikkaa kun joskus on ollut isommalla sakilla vaan kaksi. Tollanen ruuhka on inhottava kun siellä röyhkeimmät saa etua kohteliaampiin nähden. Questit oli asiallisia. Ei yhtään sellaista mitä ei olisi ollut kiva tehdä. Enpä ole uimapatjalla ennen koskea laskenut. Ihan hauska keksintö se. Samaten se kun uitiin järven yli vuorotellen. Kalastusrasti oli meille helppo kun tulee siimaa heiteltyä puihin muutenkin (saikohan ne jos sen alas?). Yllätyin, että noinkin paljon mahtuu mäkiä Evon ja Kuohijärven väliin. Se viimeinen alamäki oli aika mahtava melontaan tullessa. Piti jo vähän jarrulla hillitä mutkiin kun ei kantti kestänyt. Pyöräilyssä oli kiva kun oli reitinvalintaa. Jännä nähdä paljonko missäkin hävittiin kunhan tulokset ja väliajat tulee."

"Kiva ja hyvin järjestetty kisa. Paljon mielenkiintoisia tehtävärasteja ja kerrankin pyöräilyosuus ei kulkenut pelkkiä asfalttiteitä pitkin. Kuntosarjassa olisi ehkä voinut olla vähän enemmän juoksua. Tullaan ensi vuonnakin?"

 

PALAUTE 2014 tästä alaspäin

="Toivottavasti sääntöihin ja ohjeisiin nettisivuille mahdollisesti viime hetkellä ennen kisaa tulevat päivitykset erottuu selkeästi aiemmista teksteistä. Ja edelleen toivottavasti joukkueiden rasteilla käymisiä valvotaan edes parilla rastilla. Aika yleistä näkyy kilpasarjoissa olevan, että toinen jää satojen metrien päähän odottelemaan kun pari leimaa."
="Kiitos hyvästä kisasta. Kisa oli monipuolinen ja monivaiheinen, tarpeeksi haastava ja samalla iloa ja intoa tuottava. Ihanneaika ilmeisesti oli hiukan alakanttiin laskettu, samoin kuin kilpailijoille ilmoitetut kilometri määrät kussakin lajissa, näistä hiukan miinusta. Jos huonokuntoisempi henkilö lähtee kisaan, hänelle voi olla oleellista tietää onko pyöräily 13 km linnuntietä vai todellisten reittivalintojen mukaan. Karttamuunnokset olivat lopulta hauskoja ja oivallusta vaativia, mutta seikkailu-urheilun ensikertalaiselle ei tule mieleenkään epäillä vilunkia kartoissa, johonkin voisi koota seikkailu-urheilu for dummies tietopankin, ettei tarvitsisi koko järveä meloa, ennen kuin tajuaa ;) Myöskin sääntöjen noudattamista valvomaan olisi matkan varrelle voinut laittaa jonkun toimitsijan. Loistokisa kaikkineen, ukkoskuuro lopussa hiukan latisti tunnelmaa, mutta mikäpä seikkailukisa se olisi, jos maaliin tultaisiin kuivana ;) Itseäni jäi tuloksissa häiritsemään se, että valvottiinko viimeisellä rengasrastilla käyntiä? Vauhtisikot olivat maalissa ennen meitä, vaikka viimeisillä rasteilla tulivat perässä ja kun tätä ihmeteltiin, kävi ilmi, että olivat juosseet suoraan pyöriltä maaliin käymättä rengaspisteellä. Kuitenkaan heillä ei mitään sakkoja näkynyt ja aika oli meidän aikaamme parempi. Kiitos ja jatkakaa samaan malliin!"
="Edelliseen palautteeseen lisäisin vielä, että samat Vauhtisiskot ovat väliaikataulukon mukaan jättäneet useammankin pyörärastin väliin, eli onkohan tulostaulukko ihan reilu ja oikein? Meillä on kaikki rastit haettu ja silti tullaan tämän joukkueen perässä sijoituksissa."
="Kiitos kisasta! Mukavaa oli. Se oli kivaa, että järjestelyt ja järjestäjät oli rentoja. Ja tykkäsin myös kun ei ollut asutusta haittana. Minulla jäi ne alkuhässäkän ohjeet epäselviksi kun se mikki pätki puhetta niin pahasti. Olisin vielä halunnut kysyä kertausta, mutta lähtö tuli sitte lopulta niin yllättäen. Me kyllä kierrettiin 2 rastia kerrallaan, mutta ei tajuttu leimata ekan 2 rastin jälkeen. Sitte neljännen rastin jälkeen vasta leimattiin rr1 ja rr2 ja juostiin savusaunalta loput rastit. Kokonaisajasta mitä meillä meni tossa alkuhässäkässä voi päätellä, että haettiin ne kaikki sanat niiltä rasteilta. Olen sentään opiskellut 2 vuotta tossa koulussa niin ei tarvinnut karttaa juuri katsella. Juoksusuunnistus oli sopivan paha. Sai lukea karttaa ihan huolella kun polut puuttui. Meillä ei se juoksu(kaan) ihan sujunut. Haettiin tippunutta emittiä n. 10 minuuttia. Ja Harrin kramppien takia pidettiin lihashuoltotaukoja ja käveltiin. Itse tykkäisin jos eri kulkutavat olisivat ihan kunnolla sekaisin. Kun ei ole reenannut pyöräilyä ja melontaa niin ne alkaa kyllästyttämään kun ne on kaikki yhdellä kertaa."
="Kuntosarjan pyöräsuunnistuskartta oli aika pienellä mittakaavalla ja aika turhaan laitettu A3 kokoon, kun pyöräreitti meni vain A4 kokoisella alueella. Kartan pieni printti aiheutti mielestäni jopa turhia vaaratilanteita liikenteessä, kun karttaa joutui todella tihrustamaan, vaikka ikänäkö ei edes paina vielä...! Melonnan peilikuva juttu aika haastava tajuta juu :D Kiitos, mukavaa oli kaikin muun puolin seikkailla Evon maisemissa! Onnistuneet kisat!"
="Kiitos kisasta, oli kiva koettelemus! Osallistuttiin kuntosarjaan ja järjestelyt toimivat tosi hyvin: hyvä nettisivut, selkeät kisaohjeet ja tuloksetkin päivittyivät heti kisan jälkeen ihmeteltäviksi. Lisäksi keittoruokailu kisan jälkeen tuli todella tarpeeseen. Jos jotain kehittämistä, niin lämmin suihku/sauna kisan jälkeen olisi mukava, varsinkin kun päätteeksi päästiin melko kylmään sateeseen. Toinen risu tulee ukkosesta joka iski päälle meidän taipaleen loppumetreillä. Sään käänteille ei tietysti mitään mahda, mutta rastihenkilöillä ei tuntunut olevan suunnitelmaa mitä tehdä, jos sää muuttuu niinkin rajusti. Odotimme suosiolla reippaan tovin frisbeegolf-rastilla, koska salamat iskivät juuri silloin aivan viereen. Onneksi rannalla oli pikkuinen sauna jossa pitelimme säätä. :) Samalla rastilla kohtasimme myös kisaajia, joilta jäi kisa kesken, koska tulivat melonnasta ukkosta pakoon. En tiedä, oliko jotain virallista suunnitelmaa ukonilman ja melonnan varalta: oma mielipiteeni on, ettei vesille ole ukonilmalla asiaa. Yhtäkaikki, maisematkin reitin varrella oli niin komeat, että voisin ensi vuonna tulla uudelleen niitä ihailemaan!"