KEVÄÄN TAPAHTUMIA

Ajankohtaista

Säkiä onnistui hienosti loppiaisena hiihdetyssä Lahden piirin maakuntaviestissä Kausalassa. Sekä A- että B-sarjassa tulivat hienot pronssisijat. A-sarjassa edelle jäivät vain Hollolan Urheilijat ja Nastolan Naseva ja taakse mm. Lahden Hiihtoseura. A-sarjassa voittokin olisi ollut melko varma, jos Atte Kiskola ja Tommi Huostila olisivat kyenneet osallistumaan. Atte oli samaan aikaan edustamassa Suomea Tsekeissä ampumahiihtokisoissa ja Tommi sairastui juuri kisan alla. Hyvin Riikka Lehtomaa ja Mikael Koivunen pois jäännit kuitenkin paikkasivat, sillä voittoon jäi eroa vain vajaa minuutti. Muut hiihtäjät olivat Jouni Vantaala, Henri Lehtomaa, Valtteri Veikkola, Auli Kiskola ja Sanja Metsärinta. B-sarjan pronssijoukkueessa hiihtivät Sanna Veikkola, Marja Rantanen, Anssi Huostila ja Olli-Aapeli Salmijärvi.
Asikkalan Raikas tarjoaa kaikille avoimen hisu-harjoituksen la 22.1. Asikkalan Vesivehmaalla, lähdöt klo 11-12 omaan tahtiin. Kso tarkemmat tiedot Raikkaan kotisivuilta www.asikkalanraikas.net/suunnistus.
Lammin Betonilla klo16:30 alkaen + kahvistelut vuoden 2010 mitaleista
Polyathlonin maailman-cup, jossa lajeina ovat ammunta ja hiihto sekä miehillä leuanveto ja naisilla etunojapunnerrus Kisaillaan alustavan aikataulun mukaan 11.-12.2. Kärkölässä. Hiihdon piirinmestaruuskisat ajoittuvat vain samaan viikonloppuun, mutta polyathlon-kisojen tarkempi ohjelma tarkentuu myöhemmin. Jos vain kuka kerkiää osallistua, niin kisa on kiva kansainvälinen piristysruiske talveen. Edelliskerralla Atte, Henri ja Kimmo edustivat hienosti Suomea avajaisissa Suomen lipun kanssa ja varsinkin Atte kolkutteli kärkisijoja lopputuloksissakin.
Säkiän hiihtäjät leireilivät syyslomalla Jämillä ja ensimmäinen kisakin käytiin. Katso tarkemmin hiihdon sivulta
Kisa käydään Hollolassa Hollolan Urheilijoiden tämän vuotisella kansallisten kartalla Riihimäen tien varressa,opastus tieltä54 7 kmSalpakankaalta. Lähdöt klo 13 alkaen. Sauna ja illan istujaiset Ronnin rantasaunalla. Matkat n. 2, 4 ja 6 km. Rastireittiä ei tänä vuonna ole, mutta helpon kakkosen voi kiertää joko yksin tai yhdessä kaverin/äidin/isän kanssa. Ilmoittaudu 27.9. menn verkkovihkoon tai Sirpalle, 0400 777435 tai sirpa.kukkonen@aina.net (myös iltaan) Kaikki suunnistuksen ystävät TERVETULOA!
Lähtö kimppakyydein klo 17 Konnarilta kohti Ronnin rantasaunaa. Teemme pienen päätösseikkailun ja sen jälkeen mahdollisuus halutessa saunomiseen ja jopa pulahtaa uimaan. Ota siis tarvittava varustus mukaan. Juhlistamme yhdessä reipasta suunnistuskautta herkutellen suolaista ja makeaa. ps.ohjelmanumeroita otamme vastaan :)
Hollola rastien yhteydessä jännätään, mikä alueellinen nuorten 14-vuotiaiden joukkue saavuttaa valtakunnallisen Kultaisen Kompassin viestivoiton. Yhteislähdöllä tapahtuva viesti kerää satoja nuoria Hollolaan. Lähde kannustamaan!
HOLLOLA-RASTEILLA sarjat H/D (herrat/daamit) 8 RR(rastireitti) lähtien sekä rastiralli (suunnistusseikkailu) pienemmille. Nyt kannattaa lähteä kokeilemaan kesällä opittua ja kokemaan pientä kisatunnelmaa:) jos tunnet vähänkin pientä kipinää. Ilmoita rohkeasti halukkuudestasi ohjaajalle. kts.www.hollolanurheilijat.com/suunnistus
Jämiltä on varattu syyslomalla ke 20.10.-la 23.10. Jämihotellista majoitus 9 henkilölle, 3 x 3:n hengen huonetta. Majoituksen hinta on 30€/vrk sis. aamiaisen ja saunomisen. Leirin ohjelmassa on tietysti hiihtoa putkessa, muuta hiihtoa tukevaa toimintaa sekä mukavaa yhdessäoloa. Aikuisista ohjaajana ainakin Kimmo Kouru. Pikaiset ilmoittautumiset kimmo.kouru@rauma.fi p. 0400-712613
RSS ATOM