KEVÄÄN TAPAHTUMIA

Ajankohtaista

Sprintti 4.5.2011 Nastolassa ja pyöräsuunnistus keskimatka 18.5.2011 Nevilässä
Kesä lähestyy kuten myös kesän kohokohta Jukolan ja Venlojen viesti. Ilmoittaudu 11.5 mennessä! Salpa-Jukolaan Virolahdelle alkakaapas ilmoittautua Venlat Maistille; maijastiin.kivinen@pp.phnet.fi ja Jussit Markulle; markku.huostila@armas.fi
Lahden alueen am-sprintti ja sprinttiviesti pidetään Uudenmaan alueella Vantaalla 19.2.2011. Tarkempi kutsu Pihkaniskojen sivulla.
Henri Lehtomaa ylsi säkiäläisistä perhaaseen saavutukseen ollen 15. nuorten SM-hiihdoissa Hollolassa 8.1. 2011. Eroa kärkeen vuosi vuodelta parantavalla Henrillä jäi 1.42. Myös Mikael Koivunen samassa kovassa M18-sajassa hiihti hyvin ollen 21. 19 sek Henriä hitaampana. N17-sarjassa Auli Kiskola hiihti myös hyvin ollen 18. 54 sek kärjestä. Riikka Lehtomaa säesti Aulia hyvin ollen 57. 1.18 Aulia hitaampana. Molemmat tytöt pääsevät ensi vuonna vielä samaan sarjaan. Anssi Huostila ja Valtteri Veikkola kävivät myös kokeilemassa vauhtiaan vuotta vanhempien poikien M17-sarjassa. Anssi oli tällä kertaa vikkelämpi sijalla 49 2.51. kärjestä ja Valtsu 67. 48 sek Anssista. Sanja Metsärinta jätti tsekin ampumahiihto-cupin väliin ja hiihti N20- sarjassa sijalle 55. Sanja pääsee myös ensi vuonna samaan sarjaan. Atte Kiskola oli samaan aikaan tsekeissä ampumahiihdon IBU-cupissa yleisessä sarjassa kansainvälistä kokemusta hakemassa. 20 km:n kisassa eroa tuli voittajaan 7 min ammunnassa ja 6 min hiihtämällä. Kovan kilpakumppaninsa Aku Moilasen Atte kuitenkin voitti vauhdikkaamman hiihtonsa ansiosta.
Säkiä onnistui hienosti loppiaisena hiihdetyssä Lahden piirin maakuntaviestissä Kausalassa. Sekä A- että B-sarjassa tulivat hienot pronssisijat. A-sarjassa edelle jäivät vain Hollolan Urheilijat ja Nastolan Naseva ja taakse mm. Lahden Hiihtoseura. A-sarjassa voittokin olisi ollut melko varma, jos Atte Kiskola ja Tommi Huostila olisivat kyenneet osallistumaan. Atte oli samaan aikaan edustamassa Suomea Tsekeissä ampumahiihtokisoissa ja Tommi sairastui juuri kisan alla. Hyvin Riikka Lehtomaa ja Mikael Koivunen pois jäännit kuitenkin paikkasivat, sillä voittoon jäi eroa vain vajaa minuutti. Muut hiihtäjät olivat Jouni Vantaala, Henri Lehtomaa, Valtteri Veikkola, Auli Kiskola ja Sanja Metsärinta. B-sarjan pronssijoukkueessa hiihtivät Sanna Veikkola, Marja Rantanen, Anssi Huostila ja Olli-Aapeli Salmijärvi.
RSS ATOM