KEVÄÄN TAPAHTUMIA

Ajankohtaista

LAMMI-TRIATHLON (11.7.2011)
Tiistain harjoitukseen lähtö klo 18.00 Konnarilta. Matka jatkuu Syrjäntaakse viime viikon Haku-Veikon rastien kilpailukeskukseen. Harjoituksen jälkeen kokoonnumme läheiselle laavulle käyden läpi harjoitusta ja kuulemme leimausleiriläisten kuulumisia leiriltä sekä nautimme mehua ja keksiä
Suunnistusharjoituksetj ja makkaranpaistoa Evolla Pitkänniemenrannalla. Lähtö kimppakyydein klo 17.30 Konnarilta. Seura tarjoaa makkarat ja mehut.
Opastus KT-53 Evon risteyksestä. Lähdöt klo 17-18:30
Kokoontuminen Konnarilla klo 18.00 ja yhteislähtö kimppakyydein Takaperään.
Ville Heikkilä taisteli loppumetreille asti mitalista SM-maastojuoksujen M19-sarjan kisassa Nivalassa. Loppumetreille Lahden Ahkeran Ossi Kekki pystyi kurottautumaan kuitenkin pronssille. Villen edelle loppuratkaisussa ylsivät myös Kalle Keskipoikela ja voittajana Kangasalan suunistajana paremmin tunnettu Martti Siikaluoma. Neljäskin sija oli hieno saavutus ja antoi uskoa kesän ratakisoihin. Myös joukkuemitali jäi muutaman pisteen päähän. Syynä oli se, että Atte Kiskola(27.) ja Samuli Rantala(39.) osallistuivat terveysongelmiensa vuoksi vasta kevään ensimmäiseen kisaansa. T17-sarjassa Auli juoksi vallan hyvin sijalle 20 parantaen vauhtiaan viime vuodesta. M17-sarjassa Anssi Huostila ei ollut täysin tyytyväinen menoonsa vaikka 100 osallistujan katraassa oli 31. Rata Nivalassa oli hyvin pehmeä lentohiekkoineen, paksuine puruineen ja 30 m:n nousuineen, mikä ei kaikille sopinut Niinpä esim. miesten 4 km:n matkalla ennakkosuosikit Matti Räsänen ja etenkin Miro Laurila jäivät kauas kärjestä. Pidemmällä matkalla taas suunnistaja Petteri Muukkonen oli elementissään juosten pronssille.
RSS ATOM