KEVÄÄN TOIMINTAA

Ajankohtaista

Itsenäisyyspäivän lumisade antoi lunta riittävästi. Luistelutyylillä hiihto sujuu jo hyvin. Toki ihan parhaalla kalustolla ei kannata lähteä liikkeelle. Lumikerros on kuitenkin ohut.
Nyt vaan odotellaan lunta tai pakkasta. Lumitykki on valmiina tykittämään lunta, jos taivaalta sitä ei rupea kuulumaan. Katso tapahtumat linkistä vasemmasta reunasta
Uuden pumpun myyjä tulee kouluttamaan sen käytössä ja kouluttaa muutenkin lumentekemisessä. Testataan uutta pumppua, huolletaan tykki. Koulutus kestää n. 2 tuntia.
Säkiän rivariosake Äkäslompolossa on vapaana vko 48. (23.11-30.11). Osakeessa on tupakeittiö, makkari ja parvi sekä sauna. Se on sopiva neljälle. Viikon vuokra 200€. Varaukset Töykkälän Eskolle.
Jouni ja Jussi sijoituivat toiseksi Jämin minirogainissa 3 tunnin sarjassa. Katja ja Janne komppasvat hienosti ollen 20. samassa sarjassa.
Tervehdys. XXVIII Töken lenkki Lammi-Kuohijärvi ( Pitkäläntie 977 ) la. 26.10.2013. Matka n. 25 km. Hölkkääjät lähtevät klo 11.00 ja juoksijat 12.00. Lähtöpaikka Keski-Häme lehden edestä. Perillä perinteiset tarjoilut : sauna kuumana ja pientä purtavaa. Ottakaa omat makkarat mukaan. Ilmoitatko tulostasi niin saan järjestettyä kassien kuljetuksen. tervetuloa t. Esko T
Markku oli hienosti 5. ja Mikko 13. miehet 40 v. sarjassa
Marja jatkaa extreme-kokemuksiaan. Nyt oli vuorossa 86 km!!!! (ei ole kirjoitusvirhe) Vaarojen maraton matka Kolin hulppeissa maisemissa 5.10. Hiukka tarvittiin jo otsalamppua loppumatkasta. Eri matkoille osallistui yhteensä 720 osanottajaa ja tapahtuma oli jo pitkään loppuun myyty. Tässä haastetta seuran muille juoksijoille.
Mari Koivunen ja Marja Rantanen voittivat naisten sarjan seikkailukilpailu x-kaadon Espoossa Hortus medikales nimisellä joukkueella. Jouni Vantaala ja Harri Veijola olivat 16:sta. Tarkemmin kisan nettisivulta www.multisport.fi/
RSS ATOM