TALVEN TAPAHTUMAT

Ajankohtaista

Mahdollisesta uudesta ajankohdasta tulee tieto Säkiän kotisivuille.
Viime viikon suojat sulattivat ladut pois. Odotellaan kädet ristissä uutta talvea.
Erinomaisessa kunnossa olevalla tykkilumiladulla Tommi Huostila hiihti hienosti kolmanneksi M18 sarjan 10 kilometrilla. Tiukoissa sekunttikamppailuissa M9 sarjassa Juho Vantaala oli 7. ja Roosa Vantaala puolestaan 12. N14 sarjassa. Hienot kauden avaukset seuramme nuorilta. Jos mono on syönnillään niin kannattaa lähteä Lahteen hiihtämään.
Itsenäisyyspäivän lumisade antoi lunta riittävästi. Luistelutyylillä hiihto sujuu jo hyvin. Toki ihan parhaalla kalustolla ei kannata lähteä liikkeelle. Lumikerros on kuitenkin ohut.
Nyt vaan odotellaan lunta tai pakkasta. Lumitykki on valmiina tykittämään lunta, jos taivaalta sitä ei rupea kuulumaan. Katso tapahtumat linkistä vasemmasta reunasta
Uuden pumpun myyjä tulee kouluttamaan sen käytössä ja kouluttaa muutenkin lumentekemisessä. Testataan uutta pumppua, huolletaan tykki. Koulutus kestää n. 2 tuntia.
Säkiän rivariosake Äkäslompolossa on vapaana vko 48. (23.11-30.11). Osakeessa on tupakeittiö, makkari ja parvi sekä sauna. Se on sopiva neljälle. Viikon vuokra 200€. Varaukset Töykkälän Eskolle.
Jouni ja Jussi sijoituivat toiseksi Jämin minirogainissa 3 tunnin sarjassa. Katja ja Janne komppasvat hienosti ollen 20. samassa sarjassa.
Tervehdys. XXVIII Töken lenkki Lammi-Kuohijärvi ( Pitkäläntie 977 ) la. 26.10.2013. Matka n. 25 km. Hölkkääjät lähtevät klo 11.00 ja juoksijat 12.00. Lähtöpaikka Keski-Häme lehden edestä. Perillä perinteiset tarjoilut : sauna kuumana ja pientä purtavaa. Ottakaa omat makkarat mukaan. Ilmoitatko tulostasi niin saan järjestettyä kassien kuljetuksen. tervetuloa t. Esko T
RSS ATOM