KEVÄÄN TOIMINTAA

Ajankohtaista

Valitettavasti lumitilanne ei nyt salli kisaamista. Koitetaan pitää Konnari cupin palkintojen jakotilaisuus jossain vaiheessa myöhemmin
Roosa Vantaala voitti N14 sarjan ja Juho Vantaala oli toinen niukan 0,3 sekunnin erolla voittaneeseen hiihtäjään Joutsan junnuhiihdoissa la 1.3. Totutusti tälle talvelle lunta ei ollut muualla kuin ladulla, mutta latumestari oli saannut ladut loistavaan kuntoon.
Roosa Vantaala petrasi 15 minuuttia aikaansa edellisestä vuodesta ja oli toinen leidijunioreiden (16v ja nuoremmat) 20 kilometrillä vapaalla tyylillä. Tällä kertaa palkintojen jaossa ei soitettu kansallislauluja. Voitto meni kuitenkin Venäjälle.Talkoolaiset olivat lumettaneet koko reitin ja lämpöasteista huolimatta hiihtäminen oli nautittavaa
Perinteisen tyylin 20 km yhteislähtökisa rankalla ladulla hyydytti monet, Tommi Huostila jaksoi 11. M17 sarjassa. Atte Kiskola sijoittui 27. ja Henri Lehtomaa keskeytti M23 sarjan 30 kilometrillä.
Tour päättyy keskiviikkona takaa-ajokisaan perinteisellä tyylillä moottoriradalla Hämeenlinnassa klo 18
Iittalassa odotellaan lunta. Osakilpailu pidetään ti 18.2. Hämeenlinnan takaa-ajokilpailu pidetään joka tapuksessa ke 19.2. Se on samalla Tour De Hämeenlinnan päätöskilpailu.
Salpausselän erittäin vaativissa maastoissa Juho Vantaala voitti selvällä erolla M8 sarjan, Roosa Vantaala jäi niukasti podiumilta neljänneksi N14 sarjassa, Sampo Huostila hiihti hienosti viidenneksi M10 sarjan 2 km kisassa. Tommi Huostila hiihti myös viidenneksi maailman cup radalla M18 sarjassa.
Miesten yleisessä sarjassa kilpaillut Henri Lehtomaa hiihto kolmanneksi Kiteen talvikisoissa
Tour De Hämeenlinnan 2. osakilpailun ja Konnari kupin 2. osakilpailun tulokset
RSS ATOM