TAPAHTUMIA SYKSYLLE

Ajankohtaista

tarkoitus on tykittää tiistai aamuun asti. Sitten alkaa lumen levitys. Keskiviikon kisojen pitäminen on todennäköistä. Tiedotamme asiasta kotisivuillamme
Sprintin finaali hihdettiin poikkeuksellisesti väliaikalähtöna. Karsinta meni vielä paremmin. Siinä tuli 4. sija.
Anjalalaiset saivat pidettyä hiihtokilpailut 5.1 varastolumella. Hattua nostan järjestäjille ja kumarran. Kilpailuihin osallistui paljon osallistujia. Roosa Vantaala edusti lammilaisia ja oli 9. 30 osallistujan joukossa N 14 sarjassa.
Vihdoinkin pakkasta tulossa. Seuraa tiedotteita säkiän kotisivuilta
Mahdollisesta uudesta ajankohdasta tulee tieto Säkiän kotisivuille.
Viime viikon suojat sulattivat ladut pois. Odotellaan kädet ristissä uutta talvea.
Erinomaisessa kunnossa olevalla tykkilumiladulla Tommi Huostila hiihti hienosti kolmanneksi M18 sarjan 10 kilometrilla. Tiukoissa sekunttikamppailuissa M9 sarjassa Juho Vantaala oli 7. ja Roosa Vantaala puolestaan 12. N14 sarjassa. Hienot kauden avaukset seuramme nuorilta. Jos mono on syönnillään niin kannattaa lähteä Lahteen hiihtämään.
Itsenäisyyspäivän lumisade antoi lunta riittävästi. Luistelutyylillä hiihto sujuu jo hyvin. Toki ihan parhaalla kalustolla ei kannata lähteä liikkeelle. Lumikerros on kuitenkin ohut.
Nyt vaan odotellaan lunta tai pakkasta. Lumitykki on valmiina tykittämään lunta, jos taivaalta sitä ei rupea kuulumaan. Katso tapahtumat linkistä vasemmasta reunasta
Uuden pumpun myyjä tulee kouluttamaan sen käytössä ja kouluttaa muutenkin lumentekemisessä. Testataan uutta pumppua, huolletaan tykki. Koulutus kestää n. 2 tuntia.
RSS ATOM