KEVÄÄN TAPAHTUMIA

Ajankohtaista

Tour päättyy keskiviikkona takaa-ajokisaan perinteisellä tyylillä moottoriradalla Hämeenlinnassa klo 18
Iittalassa odotellaan lunta. Osakilpailu pidetään ti 18.2. Hämeenlinnan takaa-ajokilpailu pidetään joka tapuksessa ke 19.2. Se on samalla Tour De Hämeenlinnan päätöskilpailu.
Salpausselän erittäin vaativissa maastoissa Juho Vantaala voitti selvällä erolla M8 sarjan, Roosa Vantaala jäi niukasti podiumilta neljänneksi N14 sarjassa, Sampo Huostila hiihti hienosti viidenneksi M10 sarjan 2 km kisassa. Tommi Huostila hiihti myös viidenneksi maailman cup radalla M18 sarjassa.
Miesten yleisessä sarjassa kilpaillut Henri Lehtomaa hiihto kolmanneksi Kiteen talvikisoissa
Tour De Hämeenlinnan 2. osakilpailun ja Konnari kupin 2. osakilpailun tulokset
Säkiäläiset hiihtäjät suuntasivat viikonloppuna Tammelan suuntaan. Tommi Huostila oli Kaikulan kisoissa 2. M18 sarjan vapaalla lauantaina. Sunnuntaina Tammelan timattisissa ryskehiihdoissa Roosa Vantaala oli 3. N 14 sarjassa ja Juho Vantaala 6. M8 sarjassa. Ryskeen kisat olivat perinteisellä tyylillä. Pakkanen siirrätti molempien kisojen lähtöä, mutta kisat pystyttiin viemään läpi.
Tour de Hämeenlinnan ja Konnari Cupin avauskilpailut on hiihdetty. Pakkanen ei puraissut liikaa, latu oli hyvässä kunnossa ja hiihtäjillä iloinen mieli. Osallistujia oli ilahduttavan runsaasti 91 hiihtäjää.
Pakkasta on Ilmatieteenlaitoksen Pappilan mittarissa enää 12,4 ja ennuste illaksi on 12-13 astetta. 1,5 km latu on hyvässä kunnossa. Tarkempi info matkoista/sarja ja reiteistä Konnarin koulun liikuntasalin aulassa, jossa info sijaitsee. Mommilantien puolella on enempi parkkitilaa kuin turengintien puolella. Osoite: Mommilantie 21, 16900 Lammi. Tervetuloa!
tarkoitus on tykittää tiistai aamuun asti. Sitten alkaa lumen levitys. Keskiviikon kisojen pitäminen on todennäköistä. Tiedotamme asiasta kotisivuillamme
RSS ATOM