KEVÄÄN TAPAHTUMIA

Ajankohtaista

kutsu yleisurheilu välilehdellä
Latumestari kävi tutkimassa Konnarin ladun, ja vuorokaudessa olivat olosuhteet muutaneet kisaladun vesilammikoiksi. Kisa joudutaan perumaan. Konnari-cupin palkintojen jako ilmoitetaan näillä sivuilla, seuratkaa sivuja.
Lumen puutteen vuoksi siirretty Konnari-cupin päätöskisa hiihdetään vapaalla hiihtotyylillä lauantaina 22.3.2014 klo 11.00 alkaen. Kaikki mukaan hiihtämään!
Roosa Vantaala onnistui mainiosti lauantaina,15.3. Hopeasomman loppukilpailuissa Kalajoella. Roosa osallistui ensimmäisiin Hopeasomman kisoihinsa ja sijoittui upeasti neljänneksi N 13-sarjassa 3km:n perinteisellä tyylillä hiihdetyssä kisassa. N13-sarjaan osallistui 102 hiihtäjää. Onnea Roosa!
Lammin Säkiä ry:n KEVÄTKOKOUS Lammin Betonin toimistolla 20.3. 2014 klo 19.00. Käsitellään sääntömääräiset asiat. Tervetuloa!
Valitettavasti lumitilanne ei nyt salli kisaamista. Koitetaan pitää Konnari cupin palkintojen jakotilaisuus jossain vaiheessa myöhemmin
Roosa Vantaala voitti N14 sarjan ja Juho Vantaala oli toinen niukan 0,3 sekunnin erolla voittaneeseen hiihtäjään Joutsan junnuhiihdoissa la 1.3. Totutusti tälle talvelle lunta ei ollut muualla kuin ladulla, mutta latumestari oli saannut ladut loistavaan kuntoon.
Roosa Vantaala petrasi 15 minuuttia aikaansa edellisestä vuodesta ja oli toinen leidijunioreiden (16v ja nuoremmat) 20 kilometrillä vapaalla tyylillä. Tällä kertaa palkintojen jaossa ei soitettu kansallislauluja. Voitto meni kuitenkin Venäjälle.Talkoolaiset olivat lumettaneet koko reitin ja lämpöasteista huolimatta hiihtäminen oli nautittavaa
Perinteisen tyylin 20 km yhteislähtökisa rankalla ladulla hyydytti monet, Tommi Huostila jaksoi 11. M17 sarjassa. Atte Kiskola sijoittui 27. ja Henri Lehtomaa keskeytti M23 sarjan 30 kilometrillä.
RSS ATOM