KEVÄÄN TAPAHTUMIA

Ajankohtaista

Konnarilla on saatu ladut hiihtokuntoon. Sekä perinteisen latu ja luistelubaana on ajettu. Myös lumen tykitys on käynnissä parhaillaan.
LAMMIN SÄKIÄ RY:n SYYSKOKOUS Turvantalon kokoustilassa 6.11.2014 klo 19.00. Käsitellään sääntömääräiset asiat. Tervetuloa!
Röhkömukassa Äkäslompolossa Ylläksellä on tarjolla viikoille 47 ja 48 Säkiän viikkoosakkeessa majoitusta. Rivariin sopii mukavasti 4 henkilöä. Viikkovuokra 200€. Jos mukana on säkiän nuori urheilija niin ei vuokraa. Tiedustelut ja varaukset Esko Töykkälä (esko.toykkala@lamminbetoni.fi) 15.10 mennessä. Sen jälkeen viikkoosakkeita aloitetaan markkinoida laajemmalla jakelulla.
Säkiän mestaruuskilpailut perinteisilla matkoilla 2 km helppo (sopii lapsille), 2 km (vähän vaativampi), 4 km ja 6 km. Ratamestarina Esko Töykkälä. Ilmoittautumiset Eskolle 25.9 mennessä (esko.toykkala@lamminbetoni.fi) Hiihtäjille vaellus Mikko Lehtomaan johdolla. Aloitus klo 12, opastus Padasjoen tieltä Metsäopiston liittymästä Sauna urheilusession jälkeen Country-Safarissa klo 13.30 alkaen, jonka jälkeen ruokailu ja jälkilöylyt
RSS ATOM