TALVEN TAPAHTUMAT

Ajankohtaista

Konnarilla on saatu ladut hiihtokuntoon. Sekä perinteisen latu ja luistelubaana on ajettu. Myös lumen tykitys on käynnissä parhaillaan.
LAMMIN SÄKIÄ RY:n SYYSKOKOUS Turvantalon kokoustilassa 6.11.2014 klo 19.00. Käsitellään sääntömääräiset asiat. Tervetuloa!
Röhkömukassa Äkäslompolossa Ylläksellä on tarjolla viikoille 47 ja 48 Säkiän viikkoosakkeessa majoitusta. Rivariin sopii mukavasti 4 henkilöä. Viikkovuokra 200€. Jos mukana on säkiän nuori urheilija niin ei vuokraa. Tiedustelut ja varaukset Esko Töykkälä (esko.toykkala@lamminbetoni.fi) 15.10 mennessä. Sen jälkeen viikkoosakkeita aloitetaan markkinoida laajemmalla jakelulla.
Säkiän mestaruuskilpailut perinteisilla matkoilla 2 km helppo (sopii lapsille), 2 km (vähän vaativampi), 4 km ja 6 km. Ratamestarina Esko Töykkälä. Ilmoittautumiset Eskolle 25.9 mennessä (esko.toykkala@lamminbetoni.fi) Hiihtäjille vaellus Mikko Lehtomaan johdolla. Aloitus klo 12, opastus Padasjoen tieltä Metsäopiston liittymästä Sauna urheilusession jälkeen Country-Safarissa klo 13.30 alkaen, jonka jälkeen ruokailu ja jälkilöylyt
Hei! Säkiä jarjestää Asikkalan Raikkaan kanssa lasten suunnistusleiripäivän Evolla lauantaina 23.8 klo 10 alkaen. Kokoonnutaan Opiston parkkipaikalla. Ohjelmassa: suunnistusharjoituksia,koppipalloa lentiskentällä,makkaranpaistoa ja mahdollisuus uimiseen...jne Ilmoittautumiset to 21.8 mennessä Tarjalle p.0400-928131 tai tarja.huostila@hameenlinna.fi
Evo Multisport seikkailukisa on kisailtu. Uskon, että useimmat saivat kokea seikkailufiilistä, jossain vaiheessa kisaa. Tulokset ovat nyt lopulliset. Kuviakin on nyt kuvat välilehdellä ja laitan niitä sinne lisää sitä mukaa kuin niitä saan. Kiitos palautteesta, jota on tullut Ruusut ja Risut välilehdelle. Laitoin ne kaikkien näkyville sensuroimatta. Ensi vuoden kisasta ei vielä ole tehty päätöstä. Todennäköisesti Kunnon Urhot tai Lammin Säkiä järjestää seikkailukisan ensi vuonnakin samoihin aikoihin. Kiitos paljon kisailijoille ja järjestäjille.
RSS ATOM